One Bite at a time

Chokoladecreme

Denne creme er hygge for mig. Godt med kakao i og så lige til at smøre på en kiks eller bolle.
Den kan også bruges i kager, hvor jeg dog så plejer at bruge smør i stedet for margarine som denne opskrift indeholder.
Jeg har det dog med cremen, at hvis den skal på en bolle eller rugbrød eller kiks for den sags skyld, så er det kun margarine der dur. Det er sådan min mor altid har lavet den og så smager den selvfølgelig ikke som den skal, hvis jeg brugte smør. Så magarine it is. Det er en smagssag. 🙂

CHOKOLADECREME

100g Margarine (el. Smør)
100g Flormelis
30-40g Kakao
½ tsk. Vanillepulver
½ tsk. Salt

Blødgør margarinen og rør flormelis i til det er en ensartet creme.

Rør kakao, vanille i og smag til med salt.

Opbevar cremen på køl.

Når den skal bruges, så stil den enten på køkkenbordet i 30 min til den er blød igen eller smid den ind i mikroovnen på højeste blus i ca. 20-30 sekunder.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *