One Bite at a time

Broccolisalat


Broccolisalat er utrolig lækker og utrolig nem at lave. Den skal laves nogle timer i forvejen, så det er ikke en man står og skal samle i sidste øjeblik, mens gæsterne vælter ind af døren.
Jeg kan æde rå mængder af denne salat og kan spise den som hovedret.r
Salaten kan varieres, blandt andet med forskellige nødder eller kerne, rosiner, tranebær eller andet.

BROCCOLISALAT
8 pers.

2 Broccolihoveder
2 Æbler
3 Rødløg
3 Håndfulde solsikkekerner
4 spsk. Fraiche 5%, med top
2 spsk. Vineddike
2 tsk. Salt
2 spsk. Sukker
1 pakke Bacon

Pil løgene og hak dem fint.

Vask broccoli og æbler, fjern broccolistilkene og kernehusene på æblerne.

Skær broccolien i mindre buketter, mundrette bidder.

Skær æblerne i tern.

Bland fraiche med vineddike, salt og sukker, smag til med ekstra af hvert indtil dressingen har en syrlig, salt og sød balance.

Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål og lad salaten trække i mindst 3 timer på køl.

Steg baconen sprød og smuldr den i mindre stykker over salaten inden servering.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *