One Bite at a time

Æblecrumble med Hvid Chokolade

Utrolig hurtig og utrolig nem dessert, man nemt kan blive afhængig af. Hvid chokolade og lakrids har længe været gode venner og i denne dessert kommer det virkeligt til udtryk. Man skal vel at mærke bruge salt lakridssirup, så hvis ikke også lave sin egen?

ÆBLECRUMBLE MED HVID CHOKOLADE
2 pers.

55 g Mel
20 g Sukker
1 nip Salt
40 g Valnødder
30 g Smør
40 g Hvid Chokolade
4 tsk. Salt lakridssirup
2 Madæbler, ca. 400 g

Forvarm ovnen til 200 grader.

Kom mel, sukker, salt, valnødder, smør og hvid chokolade i en blender og kør det til en fin rasp.

Vask og fjern kernehusene på æblerne og skær dem i tern.

Kom æbleternene i et fad eller i små portionsforme.

Fordel siruppen ligeligt hen over æblerne og pak raspen ovenpå til det hele er godt dækket.

Bag crumblen i ovnen i 30 min.

Server med vaniljeis og ekstra sirup.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *